This is our GUESTBOOK......
Here can you read some greetings from guests/families who stayed in our house in Thong Nai Pan. Please be welcome to write some words about your stay in the "Studio Andreas-House"
Thanks in advance!

Nettside 28. okt, 2018

Isabel

Flott hjemmeside du har...

26. aug, 2018

Camilla, Lars Egil, Hanna og Henrik

Vi hadde 16 flotte dager i Studio Andreas første del av juli. Vi trivdes veldig godt i huset som lå skjermet en 100 m fra stranden. God plass, bra standard og lett å føle seg hjemme. Ligge i hengekøye på verandaen med jungellyder om kvelden, ta en dukkert
i det lille bassenget og kjøpe mat på foodcenter rett bak huset er gode minner. Ungene koste seg med å gå å kjøpe ferskpresset juice i gata til frokost og pannekaker til dessert.Geir var til stor hjelp -hente, kjøre, fikse. Geir og Andreas gav oss mye tips og råd som gjorde at vi raskere ble kjent med stedet.
Stranda er flott og deilig at det er god plass, ikke bølger og ingen rader med solsenger.

Hyggelig å rusle der på kveldstid og.

Mange muligheter for båtturer og utflukter på øya. Korte avstander. Kort gåtur til nabostranda Noi.

På TNPY er det fint å ta en treningstur opp på utsiktspunkt. Minigolf.

Massasje på Longtail resort syntes vi var bra.

Mange spisesteder å velge mellom og de beste var i grunn de som man ikke la merke til med en gang i sidegater og hovedgata.

Vi er veldig glad for at vi tilfeldig kom over huset og stedet. Ønsker oss tilbake til den nydelige stranda, de hyggelige menneskene og den avslappa stemningen.


Tusen takk for lånet!

20. aug, 2018

Aina & Roy

Vi hadde en fantastisk uke i Studio Andreas i midten av juni. Utrolig fint å få sett det virkelige Thailand. Kjempefint hus, nydelig strand og mye god mat og drikke til en veldig billig penge. Fantastisk masasje på Longtail Resort som også var utrolig
billig. Var på scootertur rundt om på øya og båttur til flotte strender som Bottle Beach og Chaloklum Beach. Ellers så nytte vi dagene nede ved stranden. Herlig plass uten masseturisme. Utrolig avslappet atmosfære og koselige mennesker. Her vil vi tilbake.
Veldig kjekt å ha vaktmester Geir i nærheten. Takk for oss, vi kommer gjerne tilbake.

19. aug, 2018

Anita & Per Erik

Vi bodde i huset i 10 dager i slutten av juli. Hadde fint vær og stabil temperatur på 30-32 grader hver dag. Veldig fin strand og mange bra restauranter i området. Anbefaler spesielt Siam House, et veldig kult sted med fantastisk mat.


Thong Nai Pan Yai er en perle! Så fint at man fortsatt kan finne slike rolige fine steder som ikke er ødelagt av resorts, høye hus og masseturisme. Veldig kjekt med en nordmann i nabohuset, som kunne svare på alt vi lurte på. Og veldig kult med varaner i sumpen😊

Takk for lånet! Vi kommer gjerne tilbake!

Nettside 17. aug, 2018

Renate og Sølve

Vi fikk nyte Thailand og leide huset i en uke i overgangen juni/juli. Været var veldig bra i forhold til nedbør. Stort sett små regnskyll på ettermiddag/kveld, og en dag med litt regn i lufta. Temperaturen holdt seg stabilt på 32/33 grader.


Ved første øyekast lå huset litt skjult i jungelen, men vi fant fort ut at stranden var nært og enkel å nå. Huset passet perfekt til en barnefamilie på fire (barn på 7 og 9), pluss besteforeldre. Stor hjelp i at "vaktmester" Geir var i nærheten og kunne fikse
det som trengtes. Det lille bassenget var perfekt spesielt for små kropper som fikk et kveldsbad etter en lang dag på stranden.
Alle mulige restauranter ble testet. Særlig vil vi anbefale frokost på Siam house.


Massasjen var fantastisk og prisen eventyrlig. Opplevelsen av å besøke det originale Thailand, før de største turiststrømmene, var ubetalelig. Samtidig som det var enkelt og trygt å komme seg frem.

12. mar, 2018

Karin gran Kvaase

Vi leide huset 1 uke i februar, lengter tilbake!! Bare gode ting å si om dette stedet; fint hus - gode mennesker - nydelig mat - fantastisk temperatur - massasje på stranda - verdens fineste strand❤️. Temperaturen lå på ca 28 grader hele døgnet, og det
er mindre luftfuktighet her enn i for eksempel Phuket. Det er stille og rolig i området, ett sant paradis🙏. Mat markedet har åpent hele dagen og ligger nesten vegg i vegg med huset. All mat lages fra bunnen og de leverer gjerne maten ned til huset om du vil.
Og det koster ca kr 20,- for en rett...👍. Andreas sendte oss god informasjon i forkant av reisen og vaktmester Geir hentet og kjørte oss til båten og ordnet det som måtte være. Alt i alt ett fantastisk sted om du ønsker det «ekte» Thailand og lave skuldre❤️

5. mar, 2018

Marianne Barstad-Ølnes

Vår familie på fire (to voksne og to små barn) hadde to fantastiske uker i huset til Andreas og June i januar 2018!
Huset er hyggelig med tre soverom, stue/kjøkken og to fine bad. I tillegg var terrassen med det fine lille svømmebassenget helt topp for store og små!!
Det var fint at huset lå så nærme sjøen som det gjorde, samtidig som det lå nært både husene til lokale, den fantastiske "hjelperen" Geir og ikke minst deilige spisesteder.
Den utrolig flotte stranden må også nevnes; virkelig perfekt sted, med fin sand og langgrunt.
Vi kan anbefale særlig barnefamilier å reise hit, men vi er ganske sikre på at også andre uten barn vil ha det helt topp både i huset og den lille byen.
Tusen takk for oss!Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.Hilsen Tuva, Marius, Sigve og Marianne

16. jul, 2017

Elvis

Hej,

Vi är en liten familj på 3 som reste runt i Thailand.

StudioAndreas blev varmt rekommenderat av vänner och bekanta, vilket uppfyllde sina förväntningar.


Huset är precis så bra som den ser ut med fin inredning, bra köksutrustning.

Rummerna och badrum är nya och fräscha.Mycket trevligt boende med lugna fina omgivningar.

Väldigt trevligt att kunna sitta i trädgården och äta frukost.

Barn vänlig!

Huset ligger  centralt och en stenkast till fantastiskt strand och lokala restauranger.Ps. Baka huset är det en liten bar som mixar goda drinkar i takeaway!

Väldigt bra när barnen har lagt sig:)Mvh Frida, Aida, Elvis16. jul, 2017

Johan Ludvik, Anette og Hannah.

Vi har hatt en fantastisk pappapermisjon i dette huset!!

Vi har vært her i 7 uker og angrer ikke ett sekund.

Huset har bra standard med kjøkken, bad, soverom , stue og en stemningsfull terrasse.

Vi har ligget i hengekøya og hørt på alle jungellyder.

Det beste med huset er at det ligger i denne fine landsbyen der tempoet er lavt og som har den fineste stranden i verden, perfekt for barn og voksne sammen.

Aktiviteter er det mye av hvis en ønsker å gjøre mere enn strandliv:

Fotballtennis kl.17 hver ettermiddag ved seven eleven anbefales!

Her kan du spille sammen med ordføreren i TNP.Lei scooter eller bil av Geir for hele oppholdet, da kan du kjapt ta utflukter på øya.Nattmarkedet i Thongsala må opplevesBluerama lounge for en drink i solnedgangen på toppen av øya, Mango Daqiri anbefales.

Kjøp is på Satimi i Thongsala!

Massasje på stranda er et mustSpise på alle de koselig gatekjøkkene, restaurantene i TNP

Wisits burger

Luna i TNP noi, fusionmat til spesielle anledninger.

Pens Bungalow på dagtid, meget bra mat og hyggelig betjening.

Ønsker dere å ta en lengre utflukt så bestill billige flybilletter på airasia.com fra surathani.

Eks 90 min flytur til Kuala Lumpur.Geir i nabohuset ordner alt dere måtte ønske, han er tilgjengelig døgnet rundt og er en hyggelig mann som gjør at man føler seg trygg med en gang man ankommer huset.

Det er vanskelig å beskrive huset, byen og stemningen med ord, det må bare oppleves!Nettside 16. jul, 2017

21 Questions

I feel really happy to have seen your webpage and look forward to so many more entertaining times reading here. Thanks once more for all the details.

Nettside 13. jul, 2017

Do my coursework

I was taking a gander at some of your posts on this site and I consider this site is truly informational! Keep setting up..

Nettside 4. aug, 2016

Anne

Thanks for your sharing! I discovered many new things from your website.

Nettside 10. apr, 2015

Jerry et Martine

Bonjour,
C'est notre premier voyage en Thaïland et nous étions pas déçus.Le cadre est magnifique et l'accueil chaleureux.La maison est très confortable, bien équipées et au calme.La plage se trouve à 100 métres.
Aux alentours vous trouverez des
bon petit Restaurants.Pour les Hamburger faut aller chez Wisit Hamburger,Restaurant Italien est très bien et pour le petit déjeuner vous allez chez Pen's Bungalow directement sur lage plage.Nous avons passé des vacances inoubliables en famille.Bisous et à
bientôt

13. feb, 2015

Gustav Øen

Hei!
Vi var så heldige å få leie dette huset på en av de fineste strendene i Thailand. Huset har aircon i alle rom og en fantastisk koselig uteplass hvor vi spiste alle måltider. Våre 2 barn storkoste seg i vakre omgivelser. Vaktmester Geir var utrolig
hjelpsom og grei, dersom vi trengte hjelp til noe. Masse gode bøker og filmer i huset. Vi var 5 uker i Thailand og dette ble uten tvil den beste. Tusen takk Andreas!!!
Mvh. Bee og Gustav.

7. okt, 2014

Helene

Vi hadde fire herlige uker i Thong nai pan i februar/mars 2014. Vi hadde med oss vår da 4,5 måned gamle sønn, dette var en del av permisjonstiden vår. Vi storkoste oss fra første øyeblikk på stedet, i leiligheten og på stranden. Leiligheten har alt man
kan ønske seg. Det er rent og pent, to bad, AC og kjøkken til enkel matlaging. Veldig praktisk når man har med små barn, både for å tilberede mat og for å trekke seg bort fra varmen ved behov. Huset ligger også rett i nærheten av stranden, det tar kun 2-3
minutter å gå. Vi rakk å prøve de aller fleste spisestedene og besøkte begge strendene i nærheten opptil flere ganger. Den lille stranden er litt mer turistpreget pga et par større resorts i umiddelbar nærhet. Noi beach kan skilte med Luna restaurant, som
er en flott opplevelse for de litt mer formelle måltidene. Vi var mest på den store stranden som ikke bærer like stort preg av turisme,men virkelig er en oase for avslapping og hyggelig sosiale sammenkomster. Flere koselige frokost/lunsj/middagsteder på stranden
og de som jobber der er veldig hyggelige. For oss var det helt klart et pluss at de er veldig glad i barn der og avlaster så ofte de kan:). Vi hadde en langt opphold og ble virkelig kjent og ikke minst forelsket i stedet. Leiligehten vil vi definitivt besøke
igjen.

9. aug, 2014

Helene og Richard

vi var her i 3 uker og er suuper fornøyde med leiligheten, stedet og alt som thong nai pan hadde å tilby. Vi hadde med oss vår da 8 mnd gamle datter, det var en lang reise, men gikk over all forventning!For noen fantastiske mennesker det er her nede! Leiligheten
kan vi på det varmeste anbefale! Ordentlig, rent og pent, med alt man trenger! Og rett ved den flotte stranden som ikke er full av andre turister. Masse fine steder å spise er det å. Vi ønsker veldig å få til en tur til ved senere anledning.

8. okt, 2013

tove

Hei! Ville bare si at den mnd) vi var i huset var kjempe trivelige. huset var kjempe fint og ble overasket over hvor mye penere det var i virekligheten :) øya var super. ble kjent med masse folk som vi trolig kommer til å møte hvert år fra nå av :) tusen
takk for at vi fikk leie huset :)

26. aug, 2013

Elen

Da er vi tilbake i hverdagen igjen, med stress, stiv nakke, gretne unger, lekser, rett hjem, kjapp middag, ut på neste aktivitet, hjem, kveldsmat, tannpuss og rett i seng. Vi voksne sitter som slakt foran tv`n og bare venter til vi skal ligge "lett" oppå
lakenet til klokka kimer igjen ;) Men, vi har opplevd det stikk motsatte i sommer, og kan derfor leve lenge på den opplevelsen!
Allerede på tur over fra Koh Samui skjønte vi at dette ville bli en spesiell opplevelse. Med Thong Nai Pan Expressboat fikk
vi sett flere av de vakre idylliske strendene som finnes på Koh Phangan. Små bungalower langs strendene, krystallklart vann og hvite strender. Og, vi kom til Paradis!
Møtt av Geir vaktmester som fikk vist oss til rette i huset, der alt av fasiliteter fantes.
Huset ligger perfekt til. Lunt og likevel nært alt en trenger.
Våre barn ble en del av stranden! De var overalt, og til slutt kjent med alt og alle. Vi senket skuldrene, kunne velge og vrake i restauranter med god mat og drikke. Det ble rett og slett
FERIE!
Fikk en del anbefalinger om steder å dra til og opplevelser vi kunne dra på, og vi benyttet oss av det. Alt fra Thaiboksing, elefantridning, vannscooter, shopping i Thongsala, massasje, tatovering og burger på Burgers!
Mest av alt, satte undertegnede
pris på, varmen, huset en kunne trekke seg tilbake til, de hyggelige menneskene vi ble kjent med, stranden, den gode maten, nesten ingen trafikk, aldri redd for ungene(verken store eller små), variasjon i dagene hvis en ville, late seg i hengekøya med en Singha!

Vi lengter allerede tilbake, og kommer helt sikkert til å gjøre dette igjen!
Takk for at vi fikk lånt huset Andreas og June!

14. jul, 2013

Bård johnsen

Kanon sted. Bodde der sammens med en annen familie i juni 2013. Maten på stranden var noe av det bedre jeg har spist i Thailand. Huset er utrolig bra, rent,5 min til stranden, AirCon i alle rom og tre sove rom og to bad. Rett og slett en perle og anbefales
på det sterkeste. Alt gikk greit og det var ingen problem med betaling eller noe annet. Huset har en" vaktmester" (norsk) å han hjelper til med absolutt alt.

26. jun, 2013

Mats Andersson

Hälsningar och Tack från familjen Mats och Ulrika Andersson , Lidköping-Sverige för en suverän vecka i ert fina hus! Vi hade gärna bott här hela vistelsen! Barnen stortrivdes och vi med! Hoppas huset är ledigt nästa gång vi kommer! Hoppas också att vi
ses framöver Andreas och June! Tusen tack!!

16. apr, 2013

Merete Hammer

FANTASTISK!!!!!!!!!
Jeg skulle ha skrevet her for lenge siden, men bedre sent enn aldri:-).
Vi har vært så heldige og bodd i dette huset 2 ganger under vår ferie.
Første gang sommeren 2012 og siste gang febr/mars 2013.
Ord blir fattige
i denne sammenhengen for dette stedet, huset, menneskene, klimaet, maten ja hele pakken MÅ oppleves for å forstå hvor fantastisk og flott det er:-)
Huset er perfekt, med air-cond og sentral beliggenhet, passer både til barnefamilier og eller vennegjeng.
Kort vei til strand og "sentrum".
Dette er blitt mitt "paradis" (skal ikke skryte på meg at jeg har sett hele verden, men reist mye og jobbet innen reiseliv så har mye å sammenligne med).
Og like sikkert som ata våren nå er i anmars er det at jeg skal
tilbake hit, og det om ikke lenge. Tusen takk for herlige dager i "Paradis",..lengter tilbake hver eneste dag:-)
Mvh
Merete Hammer. Namsos

19. feb, 2013

Lars Petter og Maria

31/01 - 21/2 2013
Vi ville gjøre det meste ut av pappapermen, og ønsket å ta fem uker i Thailand med hele familien; mor, far og to barn på henholdsvis 2,5 år og 2 mnd. Vi kom over annonsen til Andreas og bestemte oss allerede i oktober 2012 ( før minstemann
var født) at vi ville til Thong Nai Pan Yai, og vi har ikke angret ett sekund.
I skrivende stund så er vi to uker ut i vår fem-ukers ferie/pappaperm. Vi har rukket å reist en del rundt, både på Koh Phangan og på Koh Samui, og har konkludert med at det
beste stedet å etablere base camp er nettopp på Thong Nai Pan Yai. Dessverre så har vi bare leid huset de tre første ukene av oppholdet. Vi hadde intensjon om å reise mer, med ender nok opp med å være mest her. Det blir muligens en tur over til Koh Tao, men
kun som en "par-dagers", siden helsetilbudet er mindre der (med tanke på at vi ønsker sikkerhet rundt vår 2mnd sønn). Derfor blir det bungalow på oss de siste to ukene, noe som kan bli en utfordring, ettersom vi har blitt vant med denne standarden.
Huset
til Andreas og June er fantastisk og har super beliggenhet, og det ser akkurat ut som på bildene fra annonsen. Stranden er akkurat passe langgrunn til at den passer perfekt til små barn og ikke skaper noe særlig med bølger, samtidig som at det er lett å ta
seg en svømmetur for voksne. Sikkerheten er såpass at det et ikke noe risiko knyttet til at alle kan være i vannet samtidig uten at noen må passe verdisakene på land. Vi føler oss 100% trygge, og ivaretatt av alle de lokale fastboende.
Vi kom hit 1. Feb.
2013, og har hatt 30-31 grader på dagen, og kanskje ned mot 25-26 på natten. Vannet holder nok en 28 grader eller noe. Ganske digg. ;)
Vi har også hatt stor glede av Geir, som er fastboende her, som har hjulpet oss masse. Han bistår i stort og smått, og
alltid med et smil.

19. feb, 2013

Hege Tepstad

Sawadee kaa! Etter hektiske dager på Koh Samui var det helt utrolig deilig å komme til Thong Nai Pan og finne igjen Thailand! Studio Andreas er et perfekt sted for deg som vil senke skuldrene og leve tett på lokalbefolkningen. Barna våre syntes det var
utrolig spennende med "banan- og kokosnøttjungel" helt inntil huset, vi fikk til og med være med nabokona og se hvordan man renser og tilbereder mat på thai vis. Studio Andreas hadde alt vi ønsket oss, til og med barnestol og seng! Og så må vi bare få sende
en stor takk til kjentmann Geir som hjalp oss med alt mellom himmel og jord. Han "rykket" smilende ut da jeg freaket ut over en edderkopp som var litt større enn de du finner i kjelleren hjemme. Veldig betryggende å få et "haha, den lille der?" og "det finnes
ikke giftige edderkopper her!" :) Stranden er ren idyll og restaurantene og kafeene har variert og godt utvalg for store og små. Turen over fjellet er humpete og fæl, men det gjorde overhodet ingenting! Vi syntes det gjorde eventyret enda mer spennende og
vi følte virkelig at vi kom oss langt vekk fra mas og kjas. Lite tips: trenger du sykepleier er den lokale dama helt fantastisk!!! Tusen takk for feriens beste dager, neste gang dropper vi Koh Samui og kommer rett til Thong Nai Pan!

28. sep, 2012

Siv Garstad

Vi var 8 dager her i juli 2012. Nå sitter vi bare her og lengter tilbake, sjelden har vi funnet sånn roen på et sted . Vi hadde både småbarn og et par ungdommer med og alle koste seg. INGEN ville reise hjem,, kommer gjerne tilbake, tusen takk for leie
av et fint, praktisk og moderne hus med en utrolig koselig uteplass og perfekt beliggenhet. Selv om de nærmeste hyttene ikke var langt unna, følte man nesten at man nesten var langt inni jungelen ( he he og det med 7 Eleven 100 meter unna). Hilsen Siv Garstad
m familie og venner

Nettside 27. sep, 2012

Thea-Erica

Jeg var i Thailand 10.juli. Jeg har aldri opplevd noe mere vakkert en dette stede, alt var perfekt. Huset var kjempe fint og morderne, jeg bare digget huset. Stranda lå ikke langt unna, det var som komme til et sted som man bare har drømt om. Jeg forelsket
meg istedet med en gang. Jeg kunne godt tenk å dra tilbake og bare oppleve det en gang til. Det var masse hyggelige folk der, masse god mat, stranda var stor og kjempe fin. Jeg var med på snorklig, det var kjempe kult. Det anbefalelse, kjempe opplevelse. Jeg
var der med Andreas, June, Sander og Fredrik. De ga meg en sommer som jeg ikke kommer til å glemme.
Tusen takk for at jeg fikk oppleve denne reisen med dere.


Nettside 19. sep, 2012

Erlend B. Enger

This years holiday was our second trip to Thailand. 
Last time  we  were in  khaolak at a big hotel, and a few days in Phi Phi Island  . 
The days in Phi Phi was really the best part of the holiday, and we wanted a relaxed place for some of the
days of this years holiday aswell. 
When we found this house, it was truly a wonderful experience. 
The house itself is excellent, and with a short walk to a wonderful beach, nice restaurants,
  and everything else that we needed it was just the
place we were looking for. 
"(We recommend susies beachbar, heavenly food and smoothies)
I can highly recommende this house, and  it fulfilles a real slow and relaxed holiday in Thailand .